Contacteer ons
Summer Zeng

Telefoonnummer : 86-18501714977

WhatsApp : +8618501714977

lopende band

Van de Jiachengtechnologie (Zhejiang) Co., Ltd

Wij produceren hoofdzakelijk hypochlorous zure reeksproducten. Wij hebben meer dan 2000 vierkante meters van moderne gestandaardiseerde installatiebouw, de keten van de logistieklevering centrum, en de fabriek is uitgerust met stofvrije productieworkshops, kwaliteitscontroleruimten, en laboratoria. Wij voeren resoluut de normen van de productkwaliteitscontrole uit, voer altijd uit „zuiveren, doen speciaal“ productiedoel.

Nu, onze dagelijkse productiecapaciteit zelfs 50.000 flessen; allen zijn nu in productie, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 30 miljoen flessen.

Jiacheng Technology (Zhejiang) Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Wij hebben een Doctoraatteam van de Universiteit van Shanghai Jiaotong, een technisch onderzoek en een ontwikkelingsteam.

Wij introduceren het geëlektrolyseerde materiaal van de waterproductie van Japan; volledig geautomatiseerde en efficiënte vullende productielijn; professioneel intelligent controle en opsporingssysteem.

Jiacheng Technology (Zhejiang) Co., Ltd. fabriek productielijn 1   Jiacheng Technology (Zhejiang) Co., Ltd. fabriek productielijn 2   Jiacheng Technology (Zhejiang) Co., Ltd. fabriek productielijn 3

OEM / ODM
De hypochlorous zure desinfecterende die producten door onze fabriek worden geproduceerd hebben een sterilisatietarief van 99,999% voor gemeenschappelijke ziekteverwekkers, zoals Escherichia coli, Pseudomonas - aeruginosa, en goudhoudende Stafylokok -. Tegelijkertijd, is de veiligheid van het product hoog, is het mild en niet-irriterend, en de ingang is niet-toxisch. Bovendien hebben onze hypochlorous zure desinfectieproducten volledige testende kwalificaties. Wij hebben FDA, MSDS, BEREIK en andere certificaten.
Momenteel, is het land met de meeste uitvoer Japan, en andere landen zoals Canada, Australië en de Verenigde Staten.
 
Daarom kunnen wij u van de producten van uitstekende kwaliteit en de perfecte diensten voor verschillende klantenbehoeften voorzien. Stem in met allerlei OEM/ODM-ordeoverleg!
R & D
Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, hebben wij en de Universiteit van Shanghai Jiaotong een efficiënt samenwerkingsmodel van „productie, het leren, en onderzoek“ gevormd. Wij hechten groot belang aan de bescherming van collectieve kern intellectuele-eigendomsrechten. Momenteel, heeft het bedrijf zijn eigen merk: MUNDUS. En verkregen een meer dan dozijn octrooicertificatie, waarvan drie uitvindingsoctrooien zijn.
 
In 2019, won MUNDUS de titel van „de High-tech Onderneming van Shanghai“.
In 2020, zullen wij „Geëlektrolyseerd het Waterr&d Centrum van Shanghai Jiaotong universitair-Yanwei Technologie“ vestigen blijven klanten van de productontwikkeling en de kwaliteitsborging voorzien van uitstekende kwaliteit!
 
Jiacheng Technology (Zhejiang) Co., Ltd. fabriek productielijn 0   Jiacheng Technology (Zhejiang) Co., Ltd. fabriek productielijn 1   Jiacheng Technology (Zhejiang) Co., Ltd. fabriek productielijn 2