Hypochlorous Zuur Ondergoed Desinfecterend Mild Persoonlijk Ontsmettingsmiddel zonder Irritatie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: MUNDUS
Certificering: FDA/CE/MSDS/REACH
Min. bestelaantal: MOQ 10000 PCs
Prijs: Negotiable
Levertijd: 7 werkdagen na betaling
Levering vermogen: 100000 stukken per dag
Naam: Persoonlijk Ontsmettingsmiddel (ondergoed) Vorm: Vloeistof
Actief Ingrediënt: Hypochlorous zuur Volume: 100ml
Kleur: transparant Geur: Niets
Houdbaarheid: 1 jaar Aangepast: ja
Hoog licht:

Hypochlorous zuur ondergoedontsmettingsmiddel

,

HOCL-ondergoedontsmettingsmiddel

,

Persoonlijk Ontsmettingsmiddel hocl

Hypochlorous zuur ondergoedontsmettingsmiddel | Mild zonder irritatie
 

NaamPersoonlijk Ontsmettingsmiddel (ondergoed)
Volume100ML
Plaats van OorsprongChina
componentHypochlorous zuur 0,015%, Andere ingrediënten 99,985%, Totaal 100.000%
CertificatieFDA, MSDS, CE, BEREIK
OEMMOQ 10000 PCs
BetalingT/T
LeveringsmethodesDHL/FEDEX/TNT, door overzees, door koerier, door de lucht. beslist door cliënten
Levertijd7 werkdagen na betaling
Leveringscapaciteit100000 Stukken per Dag
Instructies voor gebruikDe desinfectie van de ondergoednevel, de desinfectie van de stoffennevel, de desinfectie van de oppervlaktenevel
EigenschappenHet kan intestinale pathogene bacteriën, pyogenic kokken, pathogene gist, en gemeenschappelijke bacteriën in het ziekenhuisbesmettingen doden.

 
Inleiding aan hypochlorous zuur
De mensen ontdekten dat hypochlorous zuur een antibacteriële die factor natuurlijk door onze neutrophils (leucocytten) wordt veroorzaakt zich tegen microbiële besmettingen en ontstekingen te verzetten is, die hypochlorous zuur maakt een ontsmettingsmiddel met een hoge veiligheid incalculeert. In detail, is hypochlorous zuur natuurlijk aanwezig in geactiveerde menselijke neutrophils en andere weefselfagocyten. Dit is omdat myeloperoxidase (MPO) op peroxidase en cytoplasma door oxydatieve duw handelt, die door de activering van fagocyten wordt veroorzaakt. Hypochlorous zuur handelt slechts op organisch stof zoals bacteriën en virussen. Na het ingaan van menselijke of dierlijke cellen, zal het door taurine op de celoppervlakte worden ontbonden, en zal beïnvloeden cel geen enzymen, zodat is het onschadelijk aan mensen en dieren.
 
Hoe doodt hypochlorous zuur bacteriën?
Het „hypochlorous zuur is geschikt voor breuk de muren beschikbaar in de cel van ziekteverwekkers,“ bovengenoemde Ostrowski. Eens binnen de bacterie, het hypochlorous zuur verwoesting via manier van middelen veroorzaakt om chemisch met proteïnen in wisselwerking te staan, opleggend hen om hun complex te verliezen, origamilike structuren. Het vermogen van de proteïnen eindigt, en de cellen begint met o te sterven.
 
Hypochlorous zuur (HOCI) kan als ontsmettingsmiddel en desinfecterend middel worden gebruikt?

  1. Nevel

HOCL-de nevels en desinfecteren snel efficiënt grote gebieden, moeilijk om ruimten en hoog-verkeersgebieden te bereiken.

  1. Handdesinfecterend middel

Hypochlorous zuur kan ook als handdesinfecterend middel worden gebruikt. Het is een antiseptisch handdesinfecterend middel om kiemen op huid te verminderen. Voor gebruik wanneer de zeep en het water niet beschikbaar zijn.

  1. Desinfectiekanaal

HOCL wordt gebruikt voor de vele mogelijke dingen zoals een huidontsmettingsmiddel. HOCL doodt de bacteriën en later heeft geen bijwerking voor het lichaam.

  1. Veegt af

Het desinfecterende element van dit punt is enigszins zuurrijke HOCL. Deze HOCL veegt wordt gekozen af omdat zij gebruik zijn na het gebruiken van hen te ontbinden.
 
Wat is de toepassing van hypochlorous zuur (HOCI)?

Instructies voor gebruik
1. Het bespuiten methode
Nevel gelijk op de huid of de oppervlakte van voorwerpen over 30cm weg, of nevel direct op het binnenmilieu voor desinfectie en desodorisatie.
2. Veeg methode af
Neem een passend bedrag van dit product, bevochtig het met een schone doek, en veeg de oppervlakte van het voorwerp af direct te desinfecteren, en laat het dan natuurlijk drogen.
 
R&D
Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, hebben wij en de Universiteit van Shanghai Jiaotong een efficiënt samenwerkingsmodel van „productie, het leren, en onderzoek“ gevormd. Wij hechten groot belang aan de bescherming van collectieve kern intellectuele-eigendomsrechten. Momenteel, heeft het bedrijf zijn eigen merk: MUNDUS. En verkregen een meer dan dozijn octrooicertificatie, waarvan drie uitvindingsoctrooien zijn.
In 2019, won MUNDUS de titel van „de High-tech Onderneming van Shanghai“.
In 2020, zullen wij „Geëlektrolyseerd het Waterr&d Centrum van Shanghai Jiaotong universitair-Yanwei Technologie“ vestigen blijven klanten van de productontwikkeling en de kwaliteitsborging voorzien van uitstekende kwaliteit!
Hypochlorous Zuur Ondergoed Desinfecterend Mild Persoonlijk Ontsmettingsmiddel zonder Irritatie 0

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8618501714977

WhatsApp : +8618501714977